Nieuws

Rosales' vervanger, Ofosu-Ayeh, gratis op te halen

Rosales' vervanger, Ofosu-Ayeh, gratis op te halen

Het contract van Phil Ofosu-Ayeh loopt deze zomer af en dat is goed nieuws voor FC Twente dat de rechtsback van MSV Duisburg graag wil overnemen. Scouts van de Tukkers zaten al bij meerdere wedstrijden op de tribune, bij de club die in de Bundesliga 3 speelt, om de Ghanees te aanschouwen. Dit melden verschillende Duitse media. Twenteinsite had eerder bericht over de vermeende interesse van Twente in de Ghanees.

[google]"Ik wou dat ik hem kon vastbinden", zegt zijn huidige trainer; Karsten Baumann. De goede prestaties van de 22-jarige verdediger hebben niet alleen de aandacht getrokken van de club uit Enschede. In een wedstrijd tegen Borussia Dortmund II zaten er ook scouts van verschillende Duitse clubs op de tribune. In Duisburg wordt hij als 'een van de weinige lichtpuntjes' in de huidige selectie van MSV Duisburg gezien.

Het contract van de huidige rechtsback van FC Twente, Roberto Rosales, loopt komende zomer ook af. De Venezolaan laat na vier jaar trouwe dienst zijn contract uitdienen. Zijn zaakwaarnemer reageerde niet op meerdere pogingen van de clubleiding om contact met hem te zoeken. Voor Twente hoeft het nu geen probleem te zijn dat Rosales transfervrij de deur uitloopt. Zijn mogelijke vervanger is ook gratis op te halen.

[nederbet]

[ligatus]

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties