Nieuws

'Vervanger Schreuder vandaag of morgen bekend'

'Vervanger Schreuder vandaag of morgen bekend'

FC Twente moet met het ontslaan van trainer Alfred Schreuder op zoek naar een nieuwe trainer. Voorlopig neemt assistent-trainer René Hake de taken van de 42-jarige Barnevelder over. Hij was eerder al hoofdtrainer van FC Emmen en assistent van Ron Jans bij PEC Zwolle.

Wie Hake de rest van het seizoen gaat bijstaan? Dat wordt vandaag of morgen bepaald, schrijft De Twentsche Courant Tubantia. "Het is een tijdelijke oplossing, en we gaan nu op zoek naar een opvolger", aldus voorzitter Aldo van der Laan.

[google]Op Social Media wordt door de supporters vooral de naam van voormalig FC Twente-trainer Fred Rutten. De in Overdinkel wonende trainer zit momenteel werkloos thuis. Maar de club heeft ook nog andere opties als vervanger van Schreuder. Michel Jansen (trainer van de beloften, Jurgen Streppel van Willem II en Henk de Jong van Cambuur Leeuwarden.

Gertjan Verbeek is ook altijd een gewilde kandidaat bij FC Twente, maar gisterenmiddag liet hij bij de NOS weten niet beschikbaar te zijn. "Ik zit vast bij Bochum en ik dien mijn contracten uit als ik niet ontslagen wordt."

Stelling: Wie zie jij graag als nieuwe trainer van FC Twente?

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties