Nieuws

Vestsjaelland FC wil Twente aan Deens talent helpen

Vestsjaelland FC wil Twente aan Deens talent helpen

Als het aan Michael Birkedal ligt komt er een samenwerking tussen FC Twente en de Deense club Vestsjaelland FC. Vestsjaelland is een ambitieuze eerste divisieclub waar Birkedal, een oud-speler van Twente, de nodige hand- en spandiensten voor verleent.

Birkedal voerde onlangs in Denemarken gesprekken met de Twente-scouts Evert Bleuming en Jan van Staa. In dat onderhoud kwam een mogelijke samenwerking ter sprake. ,,Wij zijn bij Vestsjaelland heel geinteresseerd in Twente'', aldus Birkedal.
,De mensen van Twente kunnen ons dingen vertellen over de voetbalopleiding en de manier waarop zij op het commerciële gebied zo enorm zijn gegroeid. Aan de andere kant kunnen wij misschien iets betekenen voor Twente op het gebied van scouting. De grote clubs in Kopenhagen, FC Kopenhagen en Brondby, hebben alle talenten in de stad, maar daarbuiten ligt er ook nog een heel terrein braak.''
/br/>

bron: voetbal.tctubantia.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties