Nieuws

Veurink wil heersen op ieder veld

Veurink wil heersen op ieder veld

FC Twente Vrouwen is dit seizoen in de competitie doorgegaan met wat het vorig seizoen ook deed, winnen. De ploeg van Arjan Veurink (foto links) is na zes wedstrijden nog altijd ongeslagen en staat tweede achter sc Heerenveen met een wedstrijd minder gespeeld. Het Champions League duurde helaas kort maar was voor Veurink en zijn dames zeer leerzaam. Spelen tegen de absolute top van Europa overkomt de club nog niet zo vaak. Veurink heeft tegenstander Olympique Lyon dan ook goed bekeken en ziet in de club veel dingen die hij graag terug ziet bij FC Twente.

[google]"Wat Olympique Lyon in Europa heeft, willen wij graag krijgen in Nederland", zegt hij tegenover FCTwenteTV. "Op ieder veld heersen, weinig verliezen en altijd presteren. Tijdens de ervaringen die wij hebben opgedaan tegen de Europese top in de Champions League, is gebleken dat er nog verschillende zaken zijn waar we aan moeten en kunnen werken. De technische handelingen moeten op een hoger tempo uitgevoerd worden en fysiek moeten we nog fitter en krachtiger worden. We zitten momenteel in een proces om onze speelwijze verder te ontwikkelen en ik ben ervan overtuigd dat als je in dat proces blijft zitten, je dan kan bereiken wat je wilt."

"Als je kijkt naar FC Twente Vrouwenvoetbal in zijn geheel, is FC Twente zeker de beste club in Nederland. Als je kijkt naar Europa, is gebleken dat FC Twente Vrouwenvoetbal toch ook nog wel een aantal stappen kan maken. We moeten blijven doorgroeien en de faciliteiten die we al hebben verder perfectioneren en verbeteren. Ook moeten we blijven investeren in onze goed draaiende jeugdopleiding om deze nog beter te maken en om hier later je voordeel uit te halen."

Bekijk hier het volledige interview met Arjan Veurink

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties