Nieuws

Veurink wil zich zondag plaatsen voor de Champions League

Veurink wil zich zondag plaatsen voor de Champions League

Met een 10-0(!) overwinning zijn de FC Twente Vrouwen de voorronde van de Champions League goed begonnen. Het moge duidelijk zijn dat Arjan Veurnink - trainer van het dameselftal - blij is met deze ruime overwinning. Nu wacht er nog één tegenstander in het mini-toernooi dat voorafgaat aan de Women's Champions League.

"Het krachtsverschil was vanavond enorm groot. Tactisch hoefden wij maar weinig toe te voegen, omdat we individueel op alle posities beter zijn. Ik ben tevreden hoe de ploeg hierop heeft ingespeeld. Vooral op basis van de tweede helft, hebben wij het vanavond goed gedaan", vertelt Veurnink op de officiële website van FC Twente.

[google]

Ticket CL binnen handbereik

Zondag staat het laatste duel op het programma voor de FC Twente Vrouwen. ASA Tel-Aviv University SC. "Tel-Aviv is qua niveau vergelijkbaar met Ferencvárosi", weet de oefenmeester te vertellen. "Als ik kijk naar hoe we het dinsdag gedaan hebben, dan is dat zeker geen tegenstander die we mogen onderschatten. De uitgangspositie om zondag het hoofdtoernooi van de Champions League te halen is in ieder geval goed.’

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties