Nieuws

Video: Persconferentie FC Twente

Video: Persconferentie FC Twente

FC Twente-trainer Steve McClaren ziet Schalke 04 als favoriet in het tweeluik in de achtste finales van de Europa League. Dat zei de Engelsman woensdag tijdens de persconferentie, een dag voor de eerste wedstrijd in Enschede.

"De club is groter en heeft meer ervaring. Wij hebben een jong team." Klaas-Jan Huntelaar maakt definitief geen deel uit van de selectie van de Duitsers. McClaren ziet dat als voordeel, maar vindt dat de selectie alsnog over veel kwaliteit beschikt. Over de wedstrijd tegen PSV zei de oefenmeester: "De prestatie is zeldzaam. Nu is het zaak om de voeten op de grond te houden. Ben benieuwd naar de reactie."

Twente kan in die wedstrijd niet beschikken over Denny Landzaat en Wesley Verhoek, de rest van de selectie is fit. Het duel begint donderdagavond om 19.00 uur en is in het geheel te beluisteren op Radio Oost en op internet te volgen in de vorm van een liveblog.

Video persconferentie met Steve McClaren en Willem Janssen

Get Microsoft Silverlight

Bron: RTVOost

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties