Nieuws

Videocolumn Schabbink in Finland

Videocolumn Schabbink in Finland

RTV Oost-verslaggever Paul Schabbink volgt FC Twente overal in Europa en beschrijft in deze dagen de Twentse taferelen in het Finse Turku.

Zijn eerste video-column gaat over de havenindustrie in de tweede stad van Finland en natuurlijk de wedstrijd die FC Twente moet spelen tegen het plaatselijke Inter. Coach Steve McClaren kampt met nogal wat personele problemen in de aanloop naar die wedstrijd en weet nog niet hoe zijn voorhoede er straks uit moet zien gezien de stroeve onderhandelingen tussen dat andere Inter uit Milaan en de Enschedese club over een eventuele overgang van de jonge Luc Castaignos.

Daarnaast is Dmitry Bulykin niet speelgerechtigd en lijkt Glynor Plet niet in vorm. Ook in de defensie moet er geschoven worden door een disciplinaire straf voor Rasmus Bengtsson. Kortom; naast de 1-1 uitgangspositie voor de wedstrijd van morgen zijn er dus nog wel meer hobbels te nemen.

Videocolumn

Get Microsoft Silverlight

RTVOost

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties