Nieuws

"Voelen ons schuldig richting de supporters"

"Voelen ons schuldig richting de supporters"

FC Twente Vrouwen heeft gisteren niet weten te brengen wat het graag wilde. Voor bijna 16.000 toeschouwers verloor het met 0-1 van FC Barcelona Vrouwen en mocht uiteindelijk blij zijn dat het slechts één tegendoelpunt kreeg. Voor het eerst in de historie kwamen er zoveel mensen af op een vrouwenvoetbalwedstrijd (15.637 red.), en waar verwacht werd dat het een extra stimulans zou zijn leek het alsof het een verlammende werking had.

"Een teleurstellende avond", bevestigt doelvrouw Ubachs in gesprek met de Tubantia. "We voelen ons best wel een beetje schuldig tegenover de supporters. Als er zoveel mensen naar je stadion komen dan wil je iets moois laten zien en een resultaat neerzetten. Dat hebben we niet gedaan."

[google]"We zijn niet gevaarlijk genoeg geweest en moeten blij zijn dat het 0-1 blijft. Nu hebben we nog kans. Ik heb dan ook een dubbel gevoel, want je baalt, je wilt de nul houden, maar we hebben nog steeds vertrouwen dat we ons kunnen plaatsen voor de kwartfinale."

Doordat het bleef bij slechts één tegendoelpunt ziet Ubachs nog volop kansen om door te gaan naar de kwartfinales. "Dat gaat ons lukken. Zeker weten. Hopelijk klopt het dat we in uitwedstrijden beter zijn dan in thuiswedstrijden. Daar moeten we ons aan vasthouden", besluit de sluitpost.

Stelling: FC Twente Vrouwen wint in Barcelona en gaat door naar de kwartfinale!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties