Nieuws

Volgt Adriaanse van Gaal naar Amsterdam?

Volgt Adriaanse van Gaal naar Amsterdam?

Dat het huwelijk tussen FC Twente en Adriaanse tot op heden geen droomhuwelijk is gebleken is onderhand geen verrassing meer. Ondanks de tweede plaats in de competitie en de nu al bereikte overwintering in Europa ligt Adriaanse bij een deel van de spelersgroep alsmede bij een deel van het bestuur onder vuur. Een lange verhouding ligt dan ook niet in de lijn der verwachtingen.

De aanstelling van Louis van Gaal als algemeen directeur bij Ajax zou zomaar oplossing kunnen bieden voor het bovenstaande probleem. Het was namelijk van Gaal die zichzelf eind maart 2010 bij Ajax aanbood om samen met Co Adriaanse de touwtjes in handen te nemen. Adriaanse als hoofd jeugdopleidingen en van Gaal als algemeen directeur.

Het is geen geheim dat van Gaal en Adriaanse twee handen op één buik zijn en beide een zwak hebben voor Ajax. Een samenwerking tussen de twee heren lijkt door de aanstelling van Louis dan ook dichterbij dan ooit en een functie voor Adriaanse als hoofdtrainer is ook niet ondenkbaar.

Huidige trainer van Ajax lijkt zijn kruid al te hebben verschoten door de nu al 11 punten achterstand op de huidige koploper van de Eredivisie AZ. Alleen een zo goed als onmogelijk kampioenschap zou zijn baan nog kunnen redden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties