Nieuws

Voormalig Jupiler League topschutter speelt nog niet mee

Voormalig Jupiler League topschutter speelt nog niet mee

Maandagavond neemt Jong FC Twente het in De Grolsch Veste op tegen Helmond Sport, de ploeg van Jan Zoutman hoopt morgen op eerherstel na de 1-0 nederlaag van vorige week vrijdag in Venlo tegen VVV-Venlo. Jong FC Twente hoeft in ieder geval niet bang te zijn voor de nieuwe spits van Helmond Sport, Jack Tuyp. De 30-jarige Volendammer heeft de laatste weken geen wedstrijd gespeeld en is dus niet wedstrijdfit.

"Ik heb de laatste weken vooral individueel getraind en geen wedstrijden gespeeld", aldus de van de Hongaarse topclub Ferencváros gehuurde scherpschutter tegenover het Eindhovens Dagblad. "Dus we moeten de komende dagen even kijken hoe ver ik ben. Ik hoop op vrijdag, maar dat is natuurlijk aan de trainer", zo besluit de 30-jarige Tuyp.

Foto: FCVolendam.nl

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2014-2015

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 57 miljoen een elftal samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties