Nieuws

Voorronde CL begint voor FC Twente Vrouwen met mini-toernooi

Voorronde CL begint voor FC Twente Vrouwen met mini-toernooi

De FC Twente Vrouwen beginnen de jaargang 15/16 met een mini-toernooi in de voorronde van de Champions League. Hiervoor speelt het tegen Ferencvàrosi TC uit Hongarije, FC Jeunesse Junglinster uit Luxemburg en het Israëlische ASA Tel-Aviv. Morgen (11 augustus, red.) trappen de Vrouwen om 19.00 uur af tegen de Hongaarse kampioen. De bal zal rollen op Sportpark Slangenbeek in Hengelo. Enkel de winnaar van dit mini-toernooi zal zich plaatsen voor de volgende ronde.

[google]"We hebben een prima voorbereiding gehad. Er zijn wat wisselingen in de selectie met nieuwe speelsters van buitenaf en speelsters die vanuit Jong FC Twente Vrouwen de stap naar het eerste hebben gezet. Alle speelsters zijn goed opgevangen en hebben zich eigenlijk naadloos in de bestaande kern ingepast", vertelt Veurnink op fctwente.nl. In de voorbereiding werd o.a. Bayer Leverkussen op een gelijkspel gehouden.

Onbekende tegenstanders

De namen van de tegenstanders tijdens het mini-toernooi, zullen niet veel lezers bekend in de oren klinken. Desondanks weet Veurnink wel waar we het over hebben. "We hebben de afgelopen tijd zo goed als mogelijk de teams in kaart gebracht en de komende week gaan we daar mee verder. Uiteindelijk gaan we uit van onze eigen kracht en ons eigen spel. We zullen ons dus niet al teveel gaan aanpassen aan de tegenstander", sluit de trainer van de FC Twente Vrouwen af.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties