Nieuws

'Voorzitter Napoli informeert naar Leroy Fer'

'Voorzitter Napoli informeert naar Leroy Fer'

Volgens de Italiaanse media heeft Napoli voorzitter De Laurentiis geïnformeerd naar Leroy Fer. De club uit Napels is op zoek naar versterking voor op het middenveld en ziet in de middenvelder een vergelijkbare voetballer als de Fransman Viera. Naast Napoli zou ook Everton nog altijd in de markt zijn voor de international van Jong Oranje.

FC Twente wil graag meewerken aan de transfer van Fer aangezien de samenwerking tussen beide partijen niet geworden is wat men ervan had verwacht.


Afgelopen winter dacht FC Twente Fer kwijt te zijn aan het Engelse Everton maar deze transfer ketste op het laatste moment af wegens absurde eisen van Everton uit en mogelijk ook verhalen uit de Rotterdammer zijn privé leven die via VITV openbaar werden gemaakt. De club wilde plots minder betalen voor Fer en in meerdere termijnen betalen. hierdoor zou FC Twente geen versterking kunnen aantrekken en besloot de club de transfer te cancelen.

Fer was door het hele gebeuren zo teleurgesteld dat hij het vertrouwen verloor in een aantal mensen binnen de club en zijn zinnen nu zet op een zomertransfer. Everton zou hem nog steeds volgen en nu kan hij ook rekenen op interesse uit de Italiaanse top.

Fer heeft bij FC Twente nog een contract tot de zomer van 2014 met een optie voor nog een seizoen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties