Nieuws

Vrouwen mogelijk vanavond al kampioen

Vrouwen mogelijk vanavond al kampioen

Het kampioenschap van Nederland hebben de dames al op zak. Daar kan ook de titel van de BeNe League aan toegevoegd worden. Vanavond spelen de FC Twente Vrouwen hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen KAA Gent.

Met twee punten voorsprong op de nummer 2 Standard Luik en nog twee wedstrijden te spelen, heeft het Vrouwenelftal van FC Twente de strijd om het kampioenschap volledig in eigen hand. Als de Vrouwen vanavond winnen en als Standard Luik dat niet weet te doen, dan is de titel binnen. Anders valt de beslissing volgende week, wanneer het Vrouwenelftal van Twente speelt tegen nummer 12, Club Brugge KV.

De wedstrijd wordt vanavond om 19.30 afgetrapt in de Grolsch Veste. De toegang is wederom gratis en het stadion is te betreden via ingang J, zo is te lezen op de officiële website van Twente.

WK Poule Twente Insite - Doe gratis mee!

Voor het WK 2014 in Brazilië heeft Twente Insite een eigen WK Poule georganiseerd. Denk jij dé voetbalkenner te zijn? Bij deze de kans op eeuwige roem! Klik hier om direct mee te doen. Iedereen veel succes gewenst!
chauffeurs
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties