Nieuws

VVCS velden competitie, Twente gedeeld 1e

VVCS velden competitie, Twente gedeeld 1e

De competitie is alweer gevorderd tot de 18e speelronde. Wekelijks ontvangt Danny Hesp per sms van de aanvoerders hun beoordeling. Interessant om weer eens te gaan kijken hoe de velden er nu bijliggen in Nederland.

De vaderlandse velden hebben het de laatste tijd niet zwaar te verduren gehad. Barre winterse omstandigheden zoals vorig jaar zijn tot nu toe uitgebleven. Dit is deels terug te zien in de beoordelingen van de aanvoerders. De aanvoerders kunnen een keuze maken uit de volgende beoordelingen: 1 slecht, 2 redelijk, 3 goed, 4 heel goed en 5 topveld.

In de eredivisie bleef het gemiddelde nagenoeg onveranderd. Vorig seizoen 3,11 en op dit moment 3,18. De beoordelingen zijn dus ondanks het betere weer niet significant gestegen. Hebben de greenkeepers vorig seizoen uitzonderlijk goed werk verricht of zijn de bezuinigingen oorzaak van deze onverwachte stagnatie?

De tussenstand tot de winterstop:

1 FC Twente en Feyenoord
3 PSV
4 AZ
5 Ajax
6 SC Heerenveen
7 NAC Breda
8 FC Utrecht
9 Vitesse
10 Roda JC Kerkrade
11 NEC
12 ADO Den Haag
13 RKC Waalwijk
14 De Graafschap
15 VVV-Venlo
16 FC Groningen
17 Excelsior
18 Heracles Almelo

Bron: VVCS

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties