Nieuws

Waarom FC Twente 'gewoon' moet winnen van FC Groningen

Waarom FC Twente 'gewoon' moet winnen van FC Groningen

FC Twente gaat het komende zondag opnemen tegen de nummer vijftien van de eredivisie. Om 14:30 uur wordt er afgetrapt tegen FC Groningen. In de eigen Grolsch Veste gaan de Tukkers de goede thuisreeks proberen door te zetten. Mede door dat thuisvoordeel vindt Van Staa FC Twente de duidelijke favoriet.

“Thuis hebben ze altijd de lef. Daar creëren ze altijd wel kansen over het algemeen. Als je dan Groningen krijgt, die toch al heel weinig wedstrijden winnen, dan lijkt het me wel een lastig wedstrijdje, maar die moet je gewoon winnen.” In aanloop naar de wedstrijd kent FC Twente wel de nodige problemen.

“Hilgers viel tegen Feyenoord uit, maar die is er tegen Groningen waarschijnlijk weer bij. Sadílek is nog steeds niet aan boord, die is nu even terug naar Tsjechië. Cerny moet je opvangen, want die is twee duels geschorst. Maar dan kun je invullen met Rots. Cleonise is ook weer op de weg terug”, aldus Van Wissing aan tafel bij De Oosttribune van RTV Oost.

“Je kunt de vraag bij de trainer gaan neer leggen of Vlap of Steijn moet spelen. Maar Steijn is nog niet helemaal fit. Ik denk dat hij weer de voorkeur gaat geven aan Vlap, maar Steijn is steeds nadrukkelijker aan de deur aan het kloppen. Ondanks de problemen is het nog steeds een hele aardige selectie.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties