Nieuws

"We hebben onszelf tekort gedaan"

"We hebben onszelf tekort gedaan"

Doordat Cambuur Leeuwarden in eigen huis met 3-1 wist te winnen van promovendus N.E.C. zat er voor De Graafschap niets anders op dan winnen van FC Twente. Na een cadeautje van scheidsrechter Ed Janssen kwam de ploeg van trainer Jan Vreman uit de rebound van een onterecht gegeven penalty op voorsprong. Door de snelle gelijkmaker van Joachim Andersen en de late treffer van Hakim Ziyech gingen de Superboeren alsnog met 2-1 onderuit.

[google]Na afloop van de wedstrijd was Vreman dan ook niet blij. “Een grote teleurstelling voor ons. We komen op 1-0 en ook tegen tien man te spelen", aldus de trainer van De Graafschap op de website van FC Twente.

De trainer baalde dat FC Twente vlak erna weer op gelijke hoogte kwam. "De gelijkmaker viel te snel", vervolgt Vreman. "FC Twente is een concurrent en we hadden op de ranglijst dichter bij moeten komen. Dat hebben we nagelaten, we hebben onszelf te kort gedaan", besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties