Nieuws

Weinig belangstelling 1e wedstrijden FC Twente

Weinig belangstelling 1e wedstrijden FC Twente

Tot nu toe zijn er nog maar 10.000 kaarten verkocht voor de wedstrijd tussen FC Twente en Vaslui, morgen in het Gelredome. „Doodzonde”, vindt doelman Nikolay Mihaylov.
„De enige manier waarop wij ons thuis kunnen voelen in dit andere stadion is als ons publiek er massaal is. We zijn gewend aan hen en we hebben ze nodig. Arnhem is niet ver, het is een voorronde van de Champions League, ik hoop dat ze alsnog een kaartje kopen.”

Twente speelt het duel noodgedwongen in het Gelredome omdat het dak van De Grolsch Veste twee weken geleden instortte.

Verkoop bij GelreDome

Op de wedstrijddag (26 juli) is het vanaf 18.45 uur aan de Westzijde van het GelreDome mogelijk kaarten te kopen indien de wedstrijd niet is uitverkocht. Er geldt een (S)CC verplichting. De verkoopbalie is links naast de hoofdingang te vinden.
Voor meer informatie over kaarten, zie www.fctwente.nl

Johan Cruijffschaal

Ook voor deze wedstrijd tegen landskampioen Ajax zijn er nog maar weinig kaarten verkocht. Er zijn in totaal 12.500 kaarten beschikbaar. De wedstrijd wordt gespeeld in de Amsterdam Arena op zaterdag 30 juli om 20.00 uur. Ondanks dat Veronica deze wedstrijd live zal uitzenden is ook bij deze wedstrijd is de steun van de supporters hard nodig.
Info over kaartverkoop van deze wedstrijd is hier te vinden www.fctwente.nl

Mogelijke oorzaak voor de tegenvallende kaartverkoop zou de vakantieperiode van de regio Noord waar Twente onder valt kunnen zijn. Ook de afstand wordt als bezwaar gezien omdat mensen die de volgende dag moeten werken dan wel erg laat thuis zouden komen. Ook wordt FC Vaslui, volkomen onterecht, niet gezien als een aansprekende tegenstander.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties