Nieuws

Wenger roemt McClaren voor overstap naar FC Twente

Wenger roemt McClaren voor overstap naar FC Twente

Komend weekend staat voor Steve McClaren wederom een pittige wedstrijd op het programma. Na de uitwedstrijd bij Manchester United (0-0, red) moet het nu in eigen huis aantreden tegen het Arsenal van de Fransman Arsene Wenger. De coach van Arsenal liet gisteren weten veel respect te hebben voor de keuze van Steve McClaren om na zijn ontslag bij Engeland in het buitenland aan de slag te gaan. McClaren vertrok naar FC Twente en maakte de ploeg in 2010 voor de eerste keer in de geschiedenis kampioen.[google]

“Ik moedig Engelse coaches aan om ook naar het buitenland te gaan. In sommige gevallen, helemaal als je net een nationaal team onder je hoede hebt gehad, is het het beste om het land even te verlaten en na een bepaalde tijd terug te keren."

“Bobby Robson is een goed voorbeeld en ik denk ook dat de overstap van McClaren naar FC Twente een slimme zet was. Hij heeft het daar goed gedaan", besluit Wenger.

De wedstrijd tussen Newcastle United en Arsenal wordt zaterdag afgetrapt om 13:45 uur Nederlandse tijd. Beide ploegen kunnen de punten hard gebruiken. Arsenal verzamelde er in drie wedstrijd vier, Newcastle United slechts twee.

banner-tukker-life-floor

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties