Nieuws

Wisgerhof: "Incidenteel stunten"

Wisgerhof: "Incidenteel stunten"

Peter Wisgerhof heeft winst op Schalke 04 niet helemaal uitgesloten, ondanks het verschil in begroting. De verdediger van FC Twente beseft dat het lastig wordt, maar dat zijn ploeg dagen heeft dat iedereen te verslaan is.

"Het winnen van een Europees clubtoernooi is niet meer voor een Nederlandse club weggelegd, door de toenemende verschillen in begroting en dus kwaliteit", aldus Wisgerhof. "Maar incidenteel is er nog best een stunt mogelijk. Dat hebben we met FC Twente zelfs al laten zien."

"Het is wat onderbelicht gebleven, vind ik, maar het uitschakelen van Zenit Sint-Petersburg, vorig jaar in de Europa League, was een uitzonderlijke prestatie. Het is wel de Russische kampioen, met enorme financiële mogelijkheden", zei de mandekker. "Aan zo'n stunt ontlenen we met FC Twente het geloof dat we zoiets nog een keer kunnen. Hopelijk tegen Schalke 04 al."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties