Nieuws

Wisla Krakow gehavend naar Enschede

Wisla Krakow gehavend naar Enschede

Robert Maaskant kan donderdag in het Europa League-duel met FC Twente niet beschikken over twee belangrijke spelers. Patryk Małecki en Maor Melikson haakten deze week af bij Wisla Kraków.

Aanvaller Malecki (23) raakt in het duel met Ruch Chorzów (3-2 winst) geblesseerd aan de enkel. "Die zag er uit als een ballon", zegt Maaskant maandag. Wanneer hij terug kan keren is nog onduidelijk, zeker is wel dat hij het duel van donderdag in Enschede mist.

De 26-jarige Melikson ontbreekt eveneens. "Onze doktoren voeren diverse tests uit, maar de kans is groot dat zijn blessure erger is dan in het geval van Malecki. In het verleden raakte hij ook al eens geblesseerd aan die voet, toen moest hij geopereerd worden. Mocht dat nu weer het geval zijn, is hij er tot december niet bij."

"Het is een grote tegenvaller voor ons om onze twee meest creatieve spelers te moeten missen. Daarnaast ontbreekt ook Genkov nog eens", vervolgt Maaskant, die tijdens de eerste groepswedstrijd met 3-1 verloor van Odense BK. "Onze halve aanval ligt eruit, het wordt niet gemakkelijk hen te vervangen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties