Nieuws

Zaakwaarnemer Bajrami ontkent vertrek

Zaakwaarnemer Bajrami ontkent vertrek

Als reactie op het bericht dat Bajrami en FC Twente aanstaande zomer uit elkaar gaan reageert de zaakwaarnemer van Emir Bajrami ontkennend. "Emir heeft nog een overeenkomst voor een jaar en er zijn nog geen beslissingen genomen", zegt hij in een reactie op de berichtgevingen tegenover Fotboll Transfers.

Wel is zaakwaarnemer Mörk bezig met de toekomst van Bajrami. "Ik ben de hele tijd met clubs in gesprek. Toch is er tussen FC Twente en Bajrami geen enkel besluit genomen dus het bericht in de VI is niet waar. Bajrami (24) heeft na dit seizoen gewoon nog een contract voor één jaar bij FC Twente. We zullen zien of hij vertrekt."

"Voor Bajrami is het jammer dat hij niet speelt bij AS Monaco terwijl hij een zeer goede reputatie heeft opgebouwd tijdens het EK -21 jaar in 2009. Elke club in Europa weet wie Bajrami is en zijn voordeel is dat goede linksbenige spelers schaars zijn."

"Om te spreken over een transfer is nu eigenlijk nog te vroeg want alle competities zijn nog in volle gang. Het is goed mogelijk dat Bajrami vertrekt bij Twente maar hierover is op dit moment nog niets duidelijk", sluit Patrick Mörk af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties