Nieuws

Zaakwaarnemer Douglas: "In eerste instantie niet geïnteresseerd in het geld"

Zaakwaarnemer Douglas: "In eerste instantie niet geïnteresseerd in het geld"

Een opvallende uitspraak van Douglas zijn zaakwaarnemer da Silveira die momenteel keihard onderhandeld met Hannover 96. Douglas is nog altijd op zoek naar een nieuwe club. Eind deze week verwacht da Silveira dat Douglas de knoop definitief doorhakt. Er zijn 4 clubs concreet uit vier verschillende landen. Bij de keuze zal de ambitie van de club sterker gelden dan de financiën, aldus da Silveira.


"Op dit moment zit Douglas nog in Brazilië. We hebben op dit moment vier interessante aanbiedingen. Deze aanbiedingen komen uit Engeland, Duitsland, Turkije en Rusland. Helaas kan ik niet meer zeggen op dit moment."

Bekend is ondertussen dat de Duitse club Hannover 96 is en de Russische club Kuban Krasnodar. "Eind deze week gaan we met Douglas om tafel om een definitief besluit te nemen en zullen dan contact opnemen met de club waarvoor hij heeft gekozen."

"Ik wil er nog wel aan toevoegen dat we in eerste instantie niet geïnteresseerd zijn in het geld, maar in de sportieve ambities van de volgende club. Douglas droomt van het spelen in het Nederlands elftal en het WK 2014 in zijn geboorteland Brazilië."

Doe jij al mee in de verloting van 2 wedstrijdkaarten van FC Twente tegen Ajax, PSV of Feyenoord en een shirt van FC Twente? Deelnemen is heel erg eenvoudig. Like ons op onze Facebookpagina. Volg je ons al? Deel & Like dan DIT bericht op onze Facebookpagina en ook jij doet mee in de verloting. De actie loopt tot maandag 22 juli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties