Nieuws

Zaakwaarnemers Douglas spelen Poker met Hannover 96

Zaakwaarnemers Douglas spelen Poker met Hannover 96

Het was reeds bekend dat de eisen die de zaakwaarnemers van Douglas stellen aan geïnteresseerde clubs absurd waren. Ondanks dat het vele clubs heeft afgeschrikt gaan de 'belangenbehartigers' van Douglas op dezelfde voet verder. Momenteel zijn ze in onderhandeling met het Duitse Hannover 96 dat Douglas een riant aanbod heeft gedaan. Douglas kan een jaarsalaris opstrijken van 1,4 miljoen Euro met een tekengeld van 250.000 Euro. Hiermee ging kamp Douglas niet akkoord en plaatste een tegenvoorstel.

Het tegenvoorstel bedraagt een jaarsalaris van 2 miljoen Euro en een tekengeld van 1,5 miljoen Euro. Hiermee zou Douglas de best betaalde verdediger ooit worden bij Bundesliga club.

Ondanks de hoge eisen gaat de club toch verder onderhandelen. De club heeft er veel voor over om Douglas naar Hannover te halen maar dan moeten de eisen wel iets worden bijgesteld.


Voorzitter Martin kind wil echter niet op de zaken vooruit lopen. "In het verleden waren we ook al eens optimistisch en toen ketste de transfer af."

Contract Douglas

Gisteren werd bekend dat Douglas zijn contract bij FC Twente niet tijdig heeft opgezegd. Hierdoor is officieel zijn contract bij FC Twente verlengd met één seizoen en kan FC Twente weer een beroep doen op de verdediger en een transfersom voor hem verlangen. De verwachting is echter dat FC Twente hier niets mee doet en hem alsnog transfervrij laat gaan.

Doe jij al mee in de verloting van 2 wedstrijdkaarten van FC Twente tegen Ajax, PSV of Feyenoord en een shirt van FC Twente? Deelnemen is heel erg eenvoudig. Like ons op onze Facebookpagina. Volg je ons al? Deel & Like dan DIT bericht op onze Facebookpagina en ook jij doet mee in de verloting. De actie loopt tot maandag 22 juli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties