Nieuws

Uitgelicht: Zarko Grbovic (Жарко Грбовић) - FC Twente

Uitgelicht: Zarko Grbovic (Жарко Грбовић) - FC Twente

31 januari jongstleden, op transfer deadline day, toverde FC Twente tot ieders verbazing een onbekende naam uit de hoed. Rechtsbuiten Zarko Grbovic (foto rechts) werd op huurbasis overgenomen van de Montenegrijnse club FK Mogren Budva, de club waar ook huurling Luka Djordjevic doorbrak. Net als Djordjevic staat ook Grbovic onder begeleiding van zaakwaarnemer Igor Gluscevic.

Op het internet is naast een Youtube filmpje op het kanaal van zijn zaakwaarnemer Gluscevic weinig informatie te vinden over de 18-jarige aanvaller. Na diverse kanalen aan te hebben geboord kunnen we jullie de statistieken tonen van Zarko Grbovic die in het seizoen 2011-2012 debuteerde bij FK Mogren Budva en diverse jeugdelftallen doorliep van Montenegro.

Zarko Grbovic in clubverband

[google]In totaal speelde Grbovic 29 wedstrijden voor FK Mogren waarin hij 2 keer wist te scoren. In het seizoen 2011-2012 kwam hij tot 4 invalbeurten, het seizoen 2012-2013 mocht hij 10 keer starten in de basis en 10 keer invallen. Dit seizoen kwam hij tot 5 invalbeurten waarin hij 2 assists leverde. De aanvaller speelde dit seizoen ook 10 wedstrijden voor Jong Mogren waarin hij 6 assists leverde.

Zarko Grbovic internationaal

Zarko Grbovic doorliep diverse jeugdelftallen van Montenegro en komt momenteel uit voor Montenegro -21 jaar waarvoor hij nu al 3 keer in actie kwam. Daarvoor speelde hij voor Montenegro -19 (6x), Montenegro -17 (10x) en voor Montenegro -15 (8x).

Statistieken Zarko Grbovic

[table id=19 /]

Beelden Zarko Grbovic

Bron: Twente Insite

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties