Nieuws

Zenit wil Arnautovic naar Rusland halen

Zenit wil Arnautovic naar Rusland halen

Voormalig FC Twente speler Marko Arnautovic maakt mogelijk de overstap naar de Russische competitie. De Oostenrijkse spits staat nadrukkelijk in de belangstelling van het steenrijke Zenit St. Petersburg. Momenteel staat Arnautovic nog onder contract bij Werder Bremen maar wil hij na dit seizoen vertrekken.

Eerder dit seizoen probeerde ook Dinamo Kiev de aanvaller los te weken bij Werder maar Arnautovic bedankte voor een avontuur in de Oekraïnse competitie. Dinamo Kiev wilde de voormalig aanvaller van FC Twente en Internazionale naar Oekraïne lokken met een salaris van negen miljoen euro in drie jaar.


De Oostenrijker ging daar echter niet op in. "Geld is niet alles", sprak de international.

Zenit lijkt betere papieren te hebben met een competitie die zwaar in de lift zit. De club heeft 10 miljoen over voor de aanvaller die nog in het bezit is van een éénjarig contract. Voor Werder Bremen de laatste kans om nog wat geld te verdienen aan de aanvaller die van FC twente over werd genomen voor ongeveer 6 miljoen Euro.

"Arnautovic kan het verschil maken"

Toch wil Werder-manager Thomas Eichin wil het contract van Arnautovic graag verlengen. "Marko is iemand die het verschil kan maken", zei hij. "Wat er in de zomer gebeurt, weten we niet. Op een gegeven moment zal er een club komen, die belangstelling heeft. Dan zullen we verder bekijken wat het beste is."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties