Nieuws

"Zij mogen laten zien dat ze met de druk om kunnen gaan."

"Zij mogen laten zien dat ze met de druk om kunnen gaan."

Gisteravond speelden de kersverse kampioenen van FC Twente de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. In Hengelo waren de Tukkers met 3-0 te sterk voor SC Heerenveen. Een terechte overwinning, en de BeNeLeague titel behoort nog steeds tot de mogelijkheden. Echter wist koploper Standard Luik ook te winnen, waardoor de voorsprong van de Belgen nog steeds twee punten blijft. Trainer Arjan Veurink gaat hoopvol richting het einde van de competitie.

"In de eerste helft lieten we prima voetbal zien, na de rust kakten wij wat in. Heerenveen speelde in het tweede bedrijf ontzettend verdedigend, waardoor het voor ons lastig werd om gevaarlijke kansen te creëren en tot scoren te komen." aldus Arjan Veurink op de officiële website van FC Twente. Volgende week wordt de laatste speelronde van de BeNeLeague afgewerkt, FC Twente moet dan winnen van ADO Den Haag en Standard Luik moet verliezen van PSV/FC Eindhoven.

[google] Zo'n late beslissing van de competitie is niet nieuw voor de Tukkers. "De afgelopen twee seizoenen hebben we de BeNe League titel op de laatste speeldag gewonnen. Standard de Liège is ook wederom dit seizoen weer met ons in een nek-aan-nek race om de titel verwikkeld. Zij mogen laten zien dat ze met de druk om kunnen gaan. Het is aan ons om in ieder geval onze laatste wedstrijd volgende week tegen ADO Den Haag te winnen." besluit Arjan Veurink.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties