Nieuws

Update: Ziyech en Corona afwezig op training

Update: Ziyech en Corona afwezig op training

Vanmorgen trainde FC Twente in aanloop naar de lastige uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Een opvallend nieuw gezicht was 74-voudig oranje international Edgar Davids. Hij loopt stage bij FC Twente in het kader van de cursus Coach betaald voetbal die hij volgt. Hij loopt de komende tijd mee met Schreuder en zijn staf.

[google]Opvallende afwezigen op het veld waren de sterspelers Hakim Ziyech en Jesus Corona. Ziyech, die zaterdag nog fraai scoorde uit een vrije trap zou ziek zijn. De reden dat Jesus Corona afwezig was zou te maken kunnen hebben met het aantal speelminuten die hij maakte tegen ADO Den Haag. Schreuder is zeer voorzichtig met brengen van de kleine Mexicaan na zijn vakantie.

Ook afwezig was Giorgos Katsikas. De Griek viel in de wedstrijd tegen ADO Den Haag uit met een hamstring blessure. De verwachting is dat hij PEC Zwolle uit aan zich voorbij moet laten gaan.

Update 16:07: Zowel Ziyech als Jesus Corona trainden vandaag binnen aldus Erik van Haren van de Telegraaf. Ziyech zou inderdaad ziek zijn, maar niet ziek genoeg om niet op de club te verschijnen.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties