Nieuws

Ziyech: "Man minder vervangen door publiek"

Ziyech: "Man minder vervangen door publiek"

Gisteren leek er een wonder te gebeuren in De Grolsch Veste. Toch hebben de Tukkers er zelf voor gezorgd dat uiteindelijk de overwinning op naam werd geschreven. Met een man minder leek FC Twente nog prima weerstand te kunnen bieden tegen De Graafschap. Ook heeft de massale steun van het publiek ervoor gezorgd dat de spelers bleven vechten als leeuwen.

Hakim Ziyech werd uitgeroepen tot matchwinner. Geheel verdiend, aangezien de Marokkaan in blessuretijd de winnende goal binnen schoot. Dit zorgde voor een ontlading van formaat. Het publiek ging als één man achter de ploeg staan, waardoor de man-minder situatie grotendeels ongedaan werd gemaakt.

[google] "Ik denk dat het ons extra kracht heeft gegeven. Het publiek heeft de hele wedstrijd achter ons gestaan. Dat heeft de man minder wel een beetje vervangen." aldus Hakim Ziyech tegenover de NOS. Het is niet de eerste keer dat de Tukkers pas in blessuretijd de beslissende goal maken. Toch geeft het nog altijd een ongekend mooi gevoel. "De wedstrijd in de een-na-laatste minuut winnen is prachtig." vervolgt hij.

De ploeg van René Hake leek zich dan ook totaal niet bezig te houden met alle problemen rondom de club in Enschede. "Je leest allerlei dingen, je weet wat er gaande is. Wij proberen ons te focussen op het voetbal. Dat gaat met vallen en opstaan. Vandaag is het opstaan" besluit Ziyech.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties