Nieuws

Ziyech niet gestraft na uitspattingen richten supporters en bestuur

Ziyech niet gestraft na uitspattingen richten supporters en bestuur

Hakim Ziyech reageerde gisterenochtend fel op het ontslag van Alfred Schreuder. De middenvelder was het allesbehalve eens dat de oefenmeester werd geslachtofferd en deed in de Telegraaf onder meer met de volgende uitspraken.

[google]"Iemand naar je toe lokken met de boodschap dat het gesprek over transfers zou gaan. En dan dit. Dat vind ik echt schandalig. En dan druk ik me nog zachtjes uit. Het bestuur moet naar zichzelf kijken. Ze zijn blijkbaar niet in staat om hun eigen beslissingen te nemen. Nu hebben de supporters blijkbaar gewonnen. Mocht er nog een mooie club komen dan zeg ik daar nu zeker geen 'nee' tegen."

Toch zal de club geen actie ondernemen in de vorm van een boete of iets dergelijks. Dit laat Ted van Leeuwen weten aan de Telegraaf. "Of we Ziyech een standje geven? Natuurlijk niet. Iedereen heeft het recht om zijn mening te geven", aldus de technisch directeur.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties