Nieuws

Ziyech onmisbaar? "Dat is aan ons om te bewijzen."

Ziyech onmisbaar? "Dat is aan ons om te bewijzen."

Hakim Ziyech was gisteren weer als vanouds de smaakmaker in het elftal van FC Twente, dat met maarliefst 4-0 won van Heracles Almelo. Het is echter nog maar de vraag of de Marokkaanse middenvelder in Enschede blijft. Hij kondigde namelijk al meerdere malen aan klaar te zijn voor een vertrek. Dat beseft Cabral zich ook maar al te goed.

[google] "Ik ben echt trots op hem. Wat er buiten de lijnen ook speelt, in het veld verzaakt Hakim niet" vertelde Jerson Cabral na afloop tegenover de TC Tubantia. "Wij zijn de afgelopen periode echt naar elkaar toegegroeid. Sommige mensen hoef je niet lang te kennen om er een klik mee te voelen, met Hakim heb ik dat. We praten ook veel, hij kan mij raken en ik hem, denk ik. Hij is mijn broertje geworden, zo zie ik dat."

Het zou zomaar eens de laatste wedstrijd in De Grolsch Veste geweest kunnen zijn voor Hakim Ziyech. De Tukkers moeten er in ieder geval rekening mee houden dat het zomaar eens afgelopen kan zijn. "Zijn statistieken, poeh, die zijn echt uitzonderlijk hoor. Daar heb ik heel veel respect voor. Ik hoop dat Hakim blijft, maar snap ook als hij een stap hogerop wil. Hij laat vandaag nog maar eens zien hoe belangrijk hij is. Onmisbaar? Goeie vraag. Dat is aan ons om te bewijzen." besluit Cabral.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties