Nieuws

Ziyech witheet na ontslag Schreuder en haalt uit naar bestuur

Ziyech witheet na ontslag Schreuder en haalt uit naar bestuur

Gisteren werd Alfred Schreuder door het bestuur van FC Twente ontslagen als trainer van FC Twente. De sportieve prestaties werden aangedragen als hoofdreden voor zijn ontslag. Aanvoerder Hakim Ziyech is het nog altijd niet eens met de beslissing en is witheet over de manier waarop het ontslag tot stand is gekomen.

"Iemand naar je toe lokken met de boodschap dat het gesprek over transfers zou gaan. En dan dit. Dat vind ik echt schandalig. En dan druk ik me nog zachtjes uit. Dit verdient de trainer absoluut niet. Het bestuur moet naar zichzelf kijken. Ze zijn blijkbaar niet in staat om hun eigen beslissingen te nemen. Neem deze maatregel dan in de zomer of aan het begin van het seizoen! Nu hebben de supporters blijkbaar gewonnen.”

[google]Volgens Ziyech was Schreuder de man op de juiste plek. "Niet alleen ik, maar het hele team stond achter de trainer. Maar wij hebben hier uiteindelijk dus niets over te zeggen. Alfred is de dupe van alle problemen rond de club. Alsof hij er iets aan kan doen. Het bestuur heeft het in mijn ogen laten afweten", besluit de aanvoerder in gesprek met de Telegraaf.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties