Twente Insite

FC Twente Nieuws

Nijhuis doet mee: cast ‘De Grote FC Twente Degradatie Show’ rond

Nijhuis doet mee: cast ‘De Grote FC Twente Degradatie Show’ rond

Bas Nijhuis staat ook op het podium tijdens De Grote FC Twente Degradatie Show, meldt de TC Tubantia. De arbiter van weleer mag van de KNVB geen wedstrijden van FC Twente fluiten. Thijs Kemperink en Laurens ten Den vinden Nijhuis om die reden mede verantwoordelijk voor de degradatie van de club uit Enschede.

“Aj onze club wel had flootn, haj oons nog een betke kunn helpn”, tekent Ruesink op uit de mond van het duo. Kemperink en Ten Den bezoeken Nijhuis in zijn boerderij in het buitengebied van Enschede. Samen met André Manuel vormen ze de kleinste supportersvereniging van FC Twente: Stokkum-Oost.

15 en 16 augustus staat het trio van Stokkum-Oost op de planken in het Wilminktheater met De Grote FC Twente Degradatie Show. Na wat ongegeneerd aandringen van Kemperink en Ten Den besluit Nijhuis mee te doen met de theatershow.

Kijk hier voor het gehele fragment van het bezoek aan Nijhuis. Naast eerder genoemden doen ook Bert Eeftink (Helligen Hendrik), Jan Riesewijk, Jan Bruins (stadionspeaker), Sander Boschker, Eddy Achterberg en Wout Brama mee op 15 en 16 augustus.

T-Shirt Lichtmast Diekman Stadion

Voor mensen die interesse hebben in het t-shirt van Thijs Kemperink met daarop de lichtmast van het Diekman Stadion:KLIK HIER

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op