Onder21 eindigt met negen man en verliest ook thuis van Feyenoord

De Onder21 van de FC Twente/Heracles Academie is er wederom niet in geslaagd om de leeftijdsgenoten van Feyenoord te verslaan. Een maand geleden brachten de Tukkers al een bezoekje aan Rotterdam, toen werd met 2-0 verloren. Zaterdagmiddag was Feyenoord met 3-0 te sterk in het Oosten.

In de eerste helft vielen er nog geen doelpunten. Hier kwam binnen tien minuten spelen in het tweede bedrijf verandering in. In de 53ste minuut kwamen de Rotterdammers namelijk op een 1-0 voorsprong.

Niet veel later kwam de Onder21 van de FC Twente/Heracles Academie ook nog eens met tien man te staan. Het was Max Bruns, die zich vaak bij het eerste van FC Twente heeft gemeld, die eraf werd gestuurd. Tien minuten verder kreeg Bruns gezelschap van Markelo, die er ook met rood werd afgestuurd.

Het duurde tot de 82ste minuut voordat Feyenoord de wedstrijd in het slot gooide door de 2-0 te maken. In de laatste minuten liepen de Rotterdammers nog uit naar 3-0. De Rotterdamse goals kwamen van Benita, 'T Zand en Valk.