Onder21 sluit teleurstellend seizoen af met ruime overwinning

Voor FC Twente/Heracles Onder21 zit het seizoen er op. De ploeg van Nicky Kuiper en Erwin Looms speelde vrijdagavond de laatste wedstrijd van het seizoen op bezoek bij sc Heerenveen, de ploeg die eerder dit seizoen samen met de Tukkers degradeerde naar het tweede niveau.

In Friesland wist Onder21 een toch wel teleurstellend jaar positief af te sluiten. De ploeg kwam in de tweede helft op een 1-0 achterstand, maar wist zich goed te herstellen. Na 90 minuten spelen stond er een uitstekende 4-1 overwinning voor de Tukkers op het scorebord.

Helaas was de overwinning niet voldoende om weer te promoveren naar het hoogste niveau. FC Twente/Heracles Onder21 kan niet meer achterhaald worden door de laatste twee ploegen op de ranglijst en blijft daardoor actief in de Divisie 2A.