Twente Insite

FC Twente Nieuws

Ongeloof bij Thesker na nederlaag: “Dit is echt niet normaal”

Ongeloof bij Thesker na nederlaag: “Dit is echt niet normaal”

De druk op FC Twente zit weer in de lift omhoog na de 1-0 nederlaag op bezoek bij Sparta Rotterdam. Aanvoerder Stefan Thesker werd tot overmaat van ramp vlak voor tijd van het veld gestuurd, en zal de aanstaande thuiswedstrijd tegen FC Utrecht vanaf de tribune moeten aanschouwen.

“Dit is echt niet normaal”, vertelt Thesker in gesprek met De Telegraaf. “We kunnen niet altijd zeggen dat we tijd nodig hebben om de boel op de rit te krijgen. Die heb je niet in de voetballerij, vooral niet als je na vier wedstrijden nog op nul punten staat.”

De 26-jarige verdediger hoopt zo snel mogelijk een einde te kunnen maken aan de slechte reeks. “Veel nieuwe jongens moeten nog wennen en niet iedereen is fit genoeg om negentig minuten te spelen”, vervolgt hij. “Dat hebben we juist nodig als het voetballend niet lukt. Geen excuses en ik hou vertrouwen. Het zit alleen niet mee”, besluit hij.

Reacties

 1. Goh wat een zielen zijn jullie. Gooi je thesker en bijen eruit krijg je er echt niks beters op terug. Dit is gewoon weer de media naroepen.

 2. fctexpert zegt:

  Geen excuses?????, en je verbergen achter jongens die niet fit zijn, jij bent diegene die in 4 wedstrijden 5 x geel en 1 x rood pakt, je bent de zwakste schakel donder a.u.b op, en neem je vriend Hake mee.

 3. ik hoop dat hij 30 wedstrijden krijgt heb je daar tenminste geen hinder meer van nu peet bijen nog ff dumpen

  • Kopsterk.. zegt:

   Wat Bijen betreft heb je het goed gezien

  • Hake cs. Slagen er niet in om hèt juiste TEAM samen te stellen…Hidde kan prima centraal Holla eruit en Roemeratoe erin als Boere niet speelt Oosterwijk onbegrijpelijk dat bij FcT spelers slechts op één positie kunnen functioneren

We zijn benieuwd naar jouw mening

error: Copyright FC Twente Insite