Onthutsend zwak FC Twente kansloos onderuit bij Bristol City FC

FC Twente keert met een slecht gevoel terug uit Engeland. De ploeg van René Hake ging in het Ashton Gate stadion geheel kansloos met 2-0 onderuit tegen Bristol City FC. De Tukkers hadden de hele wedstrijd nagenoeg niets in te brengen tegen de ploeg die uitkomt in de Engelse Championship, het tweede niveau van Engeland. Naast de nederlaag was er nog meer slecht nieuws. Hidde ter Avest moest al na 15 minuten geblesseerd het veld verlaten. De rechtsback greep hierbij naar zijn knie.

FC Twente mocht zich gelukkig prijzen dat Bristol City de eerste helft slechts één keer tot scoren kwam. De thuisploeg domineerde en raakte in de 19e minuut de lat, en in de 35e minuut ook nog eens de paal. FC Twente zelf had de eerste helft weinig in te brengen tegen de The Robins. De onderstaande tweet zegt eigenlijk alles.

[google]De tweede helft ging Bristol City door waar het de eerste helft was gebleven. De ploeg bleef domineren en verdubbelde in de 54e minuut de score naar 2-0. Na in de 70e minuut vier keer te hebben gewisseld kwam FC Twente iets beter in de wedstrijd, maar een echte vuist kon het niet meer maken. Ook Bristol City wist niet meer te scoren waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-0 overwinning voor de thuisploeg.

Drommel, Ter Avest (15. Van der Lely), Andersen (70. Bijen), Thesker, Trajkovski, Holla, Laukart, F. Jensen (70. Assaidi), Kvasina (70. Oosterwijk), Boere en Gjorgjev (70. George)

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.