FC Twente Nieuws

Ontwerp de nieuwe tenue's van FC Twente 2016-2017

Ontwerp de nieuwe tenue's van FC Twente 2016-2017

Waar enkele clubs hun nieuwe tenue voor het seizoen 2016-2017 al hebben gepresenteerd, is er bij FC Twente nog veel onduidelijk. Allereerst zal de Licentiecommissie aanstaande maandag beslissen of FC Twente haar proflicentie mag behouden. De kenners hebben er vertrouwen in en maandag kan de club naar alle waarschijnlijkheid weer vooruit kijken. Eén van de zaken die op de to-do-list staan voor het nieuwe seizoen zijn de nieuwe tenues.

Reeds bekend is dat Nike na dit seizoen zal stoppen als kledingsponsor van FC Twente. De reden is dat in het contract met Nike staat beschreven dat de verkoop van de merchandise mede bepalend is voor het uiteindelijke sponsorbedrag. Met een nieuwe sponsor wil FC Twente zich verzekeren van een vast bedrag per jaar.

Eind november kwam het nieuws naar buiten dat FC Twente in Sondico / Sports Direct de nieuwe kledingsponsor zou hebben gevonden. Sindsdien hebben wij de naam niet meer gehoord in de media en is afwachten of Sondico ook daadwerkelijk de nieuwe kledingleverancier gaat worden.

Hoe de tenues van FC Twente er komend seizoen uit gaan zien is afhankelijk van de nieuwe kledingleverancier. sc Heerenveen wordt bijvoorbeeld gesponsord door het merk Jako en liet de supporters zelf meebeslissen over het nieuwe design. Supporters mochten eerder dit seizoen hun ontwerpen inleveren waarna er een selectie werd gemaakt en de supporters zelf mochten beslissen welke shirts de spelers komend seizoen gaan dragen. Sondico werkt ook met dit principe bij Portsmouth FC, één van de clubs waar het al kledingsponsor is. Klik hier voor de ontwerpen voor het seizoen 2016-2017. [google]

Stuur ons jouw ontwerp en win!

Hoe geweldig zou het zijn dat ook de supporters van FC Twente inspraak krijgen op de toekomstige tenues van FC Twente? Bij deze willen we jullie dan ook uitdagen om jullie fantasie de vrije loop te laten. Maak een schets van hoe jij vind dat het nieuwe uit en/of thuistenue eruit moet komen te zien en deel deze met ons. De ingezonden ontwerpen zullen we delen via onze website en de social media kanalen, en laten beoordelen door de mede supporters.

Geen verstand van Photoshop? Niet getreurd! KLIK HIER om eenvoudig je eigen shirts te ontwerpen.

De ontwerpers van het thuisshirt met de meeste stemmen en het uitshirt met de meeste stemmen ontvangen een leuke prijs.

Je kan je ontwerp(en) mailen naar info@twenteinsite.nl of via een PB op onze FB pagina.

Vandaag zagen wij de eerste drie ontwerpen al voorbijkomen. Wat vinden jullie ervan?

thuisshirt-fc-twente-2016-2017-ontwerp-1

uitshirt-fc-twente-2016-2017-ontwerp-1

reserveshirt-fc-twente-2016-2017-ontwerp-1

FC Twente EK Poule. Doe mee en WIN!

Doe mee aan de FC Twente EK Poule! Oranje doet niet mee, maar desondanks zal er genoeg te genieten zijn. Weet Nacer Chadli de beker in de wacht te slepen met de Rode Duivels? Kunnen voormalig FC Twente spitsen Marc Janko en Marko Arnautovic stunten met Oostenrijk? Of gaat het toch tussen de grootmachten Spanje, Italië, Duitsland en Frankrijk?

Doe nu mee met onze FC Twente EK Poule en WIN mooie prijzen! Deelname is uiteraard gratis. KLIK HIER om direct naar de FC Twente EK Poule te gaan. Iedereen veel succes!!
[ligatus]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties