Zeeuws elftal wordt met 1-5 verslagen

FC Twente heeft vandaag haar tweede oefenwedstrijd van het seizoen gewonnen. In Zeeland werd het tegen het Zeeuws elftal 1-5.

Na 24 minuten bracht Luc Castaignos FC Twente op voorsprong, maar vlak voor rust wist het Zeeuws elftal de achterstand via Bouzambou weer recht te zetten. In de tweede helft sloeg FC Twente pas echt toe. Door goals van Zschusschen (2x) en Plet en een eigen doelpunt van het Zeeuws elftal werd de eindstand bepaald op 1-5.

Morgen staat de jaarlijkse open dag op het programma. De eerstvolgende oefenwedstrijd wordt woensdag gespeeld. In Gütersloh is Bochum dan de tegenstander.