Ook Twenterand met dubbele cijfers verslagen

FC Twente heeft vanmiddag in Vriezenveen ook zijn derde oefenwedstrijd met ruime cijfers gewonnen. Twenterand werd op Sportpark Het Midden met 0-10 verslagen.

Voor aanvang van het duel werd een prachtige sfeeractie van supportersvereniging Vjenne-Rednex tentoongespreid: een eerbetoon aan assistent-trainer Michel Jansen, die inwoner is van Vriezenveen. FC Twente begon vervolgens voortvarend aan de wedstrijd. Al binnen zeven minuten wist Youness Mohtar het net te vinden. Een minuut later wist Quincy Promes de score al te verdubbelen. In de achttiende minuut bekroonde opnieuw Mokhtar een mooie solo en stond het al 0-3. Opnieuw vlak daarna was het weer Promes die voor de vierde treffer van de middag zorgde. In de 25e minuut deed ook Luc Castaignos zijn duit in het zakje en stond het al 0-5. Dat was tevens de ruststand.

[google]De eerste tien minuten na rust werd er niet gescoord, maar Promes bracht daar verandering in door zijn derde doelpunt van de middag te scoren. Vervolgens begon het grote wisselen: negen spelers werden tegelijk vervangen. Invallers Schütte en Hölscher (twee keer) wisten meteen te scoren en tilden de stand naar 0-9. Alvin Daniels, die tot nu toe een goede voorbereiding draait, mocht de tiende treffer op het scorebord aantekenen. Dat was tevens de eindstand.

De volgende tegenstander in de voorbereiding is FC Emmen, volgende week zaterdag om 15.00 uur op het complex van SV Twedo.

Twenterand - FC Twente 0-10