Ook VVOG blijkt te sterk voor Jong FC Twente

Jong FC Twente heeft vanmiddag opnieuw een nederlaag geleden. Na het verlies van vorige week tegen Quick Boys (2-0), was vanmiddag VVOG in Harderwijk met 1-0 te sterk. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel vlak na rust.

[google]In de eerste helft had Jong FC Twente een overwicht. Fernandes en Frimann waren vlak voor rust dichtbij de openingstreffer, maar doelman Koornberg wist zijn doel schoon te houden.

Na rust kwam de thuisploeg al snel op voorsprong door Biya, die een fraaie steekpass van Braam afrondde. In de slotfase probeerden de beloften nog langszij te komen door alles-of-niets te gaan spelen, maar resultaat had dit niet.

VVOG - Jong FC Twente 1-0

1-0 Biya (52')

Opstelling Jong FC Twente: De Lange; Roemeratoe, Browning, Felix, Sambissa; Grootenhuis, Frimann, Vankan; Fernandes, Schets, Schmidt.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.