Twente Insite

FC Twente Nieuws

Oosterwijk scoort voor winnend Jong FC Twente

Oosterwijk scoort voor winnend Jong FC Twente

Vanmiddag speelde Jong FC Twente tegen de beloften van FC Groningen. In Zuidlaarderveen werd het 1-0 voor de ploeg van Dennis Demmers. In de 85ste minuut werd het enige doelpunt van de wedstrijd op het scorebord gezet door Jari Oosterwijk.

Met nog één wedstrijd in de voorbereiding te gaan kan Demmers voorlopig terugkijken op een uitstekend voorseizoen. Van de tot nu toe vijf tegenstanders werden er vier verslagen. Onder andere Schalke U23 en Plymouth Argyle werden zonder punten naar huis gestuurd. De enige verliespartij vond plaats tegen de Peter Barendse Academy & Soccerschool

Op zaterdag 19 augustus staat de volgende en tevens laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het programma. HHC Hardenberg is dan gastheer voor de beloften van de club uit Enschede. Vorig seizoen, in de tweede divisie, trof Jong FC Twente de club uit Hardenberg ook al.

Opstelling: De Lange, Blesgraaf, Browning Lagerfeldt, Felix, Sambissa (’80 Elderman), Roemeratoe, Schmidt (’28 Frimann), Vankan (’50 Zerrouki), Grootenhuis (’67 Schets), Oosterwijk, Trotman

Scoreverloop
1-0 Oosterwijk (’85)

Gele Kaart: David Sambissa (’37)

Reacties

  1. frederik zegt:

    alle spitsen worden bij Twente afgemaakt als ze er niet direct een paar inschoppen. Castagnos, Nu al Broere (competitie moet nog beginnen) Oosterwijk. N’Kufo was het 1e jaar ook al mikpunt, maar bleef en werd een topper. Ze komen vaak uit een ander systeem van voetbal en krijgen amper de tijd zich aan te passen, zowel de spits als de rest van het elftal. Spelers die dat direct kunnen zijn helaas onbetaalbaar voor Twente.

Laat wat van je horen

*