Twente Insite

FC Twente Nieuws

Opstelling: naast positie doelman geen spelers vanuit eerste doorgeschoven naar Jong FC Twente

Opstelling: naast positie doelman geen spelers vanuit eerste doorgeschoven naar Jong FC Twente

Jong FC Twente is afgereisd naar Utrecht om het vanmiddag op te nemen tegen Magres ’90. Dennis Demmers kan niet beschikken over zijn gewezen sluitpost Jeffrey de Lange. Hij fungeert tijdens de interlandperiode als reserve doelman van Oranje U21 van bondscoach Dwight Lodeweges. Verder kent de opstelling geen verrassingen.

Op de plek van De Lange is derde doelman van het eerste Nick Hengelman ingepast. Hengelman stond vorig seizoen geregeld onder de lat bij de beloften toen Paul Bosvelt er nog de scepter zwaaide. Het mag wel opvallend heten dat er geen andere (wissel) speler vanuit het eerste is doorgeschoven naar de beloften. Door de interlandperiode wordt er niet in de eredivisie gevoetbald

De aftrap in Utrecht heeft om 14.30 uur vanmiddag plaats. Magreb ’90 kan bestempeld worden als een laagvlieger in de derde divisie zaterdag. De club uit Utrecht staat 15e en verloor haar laatste competitieduel met 4-1 van Scheveningen. FC Twente is terug te vinden op plek 12 met 7 behaalde punten uit 6 wedstrijden.

Opstelling: Hengelman, Blesgraaf, Benamar, Felix, Sambissa, Grootenhuis, Fernandes, Koorman, Schets, Zerrouki, Trotman

Wissels: Kort, Van Schaik, Schmidt, Terziqil, Zinga, Van de Schepop

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op