Twente Insite

FC Twente Nieuws

OPSTELLING: Pusic voert twee wijzigingen door bij FC Twente

OPSTELLING: Pusic voert twee wijzigingen door bij FC Twente

Om 18.30 uur speelt FC Twente in het Cars Jeans Stadion de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Voor de ploeg van interim-trainer Marino Pusic is het noodzaak dat deze wedstrijd winnend afgesloten wordt om zo de druk bij nummer zeventien Sparta Rotterdam te leggen. Sparta staat vier punten voor op de Tukkers en FC Twente kan dat gat vanavond verkleinen naar één punt. Later vanavond gaat de ploeg uit Spangen op bezoek bij Vitesse.

Pusic heeft ten opzichte van het duel tegen Feyenoord twee wijzigingen doorgevoerd. Spits Tom Boere is niet beschikbaar, aangezien hij met een blessure kampt. Hij wordt vervangen door Danny Holla die terugkeert van een blessure. Door deze wijziging schuift Jensen door naar de spitspositie om daar als valse negen te gaan spelen. Adam Maher gaat hierdoor op ’10’ spelen.

De andere wijziging is dat aanvaller Adnane Tighadouini door de interim-trainer naar de bank is verwezen ten faveure van Luciano Slagveer. Dit betekent dat Oussama Assaidi, die vooraf nog als twijfelgeval werd gezien, te kennen heeft gegeven toch te willen spelen op kunstgras.

De opstelling van FC Twente: Drommel; Cuevas, Thesker, Bijen, Van der Lely; Holla, Maher, Lam; Assaidi, Jensen, Slagveer

Foto: Pro Shots

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op