FC Twente Nieuws

Oranje belegt trainingskamp in Twente ter voorbereiding op het EK 2020

Oranje belegt trainingskamp in Twente ter voorbereiding op het EK 2020

Komende zomer staat het EK 2020 op het programma. Na zich in 2016 voor de tweede keer in de historie niet te hebben gekwalificeerd, lukte dit deze keer wel. Het EK zal plaatsvinden van 12 juni tot en met 12 juli 2020. Ter voorbereiding zal Oranje onder andere neerstrijken in Twente.

Oranje begint de voorbereiding op de Europese eindronde op 18 mei met een vierdaagse trainingsstage in Zeist. Vervolgens verblijft de selectie van 25 tot 29 mei in De Lutte waar Ronald Koeman een trainingskamp heeft belegd. Op 2 juni zal Koeman zijn definitieve selectie bekendmaken.

Nadat de definitieve selectie bekend is gemaakt verblijft de selectie van 1 tot en met 5 juni in het Falkensteiner Schlosshotel in het Oostenrijkse Velden am Wörther See. Op 9 juli zal de selectie zich weer verplaatsen naar Zeist waar het tijdens het EK zal verblijven.


[google]

Voor Oranje begint het WK op 14 juni met de thuiswedstrijd tegen Oekraïne waarna het op 18 juni speelt tegen het Oostenrijk van voormalig FC Twente-spits Marko Arnautovic. De laatste groepswedstrijd staat gepland op 22 juni tegen een nog onbekende tegenstander. Alle drie de poulewedstrijden worden gespeeld in de Johan Cruijff ArenA.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties