Oud FC Twente aanvaller laat na om hattrick te maken

Kaiser Chiefs, de club van ex-twentespeler Bernard Parker heeft haar afgelopen wedstrijd met 3-0 gewonnen. Deze overwinning was mede te danken aan Parker, die deze jaargang voor het eerst twee keer wist te scoren. Toch zat er meer in voor de buitenspeler. Dat meldt goal.com.

[google]Parker maakte in de 21ste minuut de 1-0 voor zijn club tegen Bidvest Wits. In de 70ste minuut zette de aanvaller de 3-0 op het scorebord, tussendoor was er al gescoord door een ploeggenoot.

In de slotfase had de Zuid-Afrikaans international nog de kans om de eindstand op 4-0 te bepalen, maar zijn schot ging van dichtbij over.