Oud FC Twente-speler onderscheidt zich bij Spurs

Aston Villa dacht na een dramatische reeks eindelijk weer eens het zoet van een overwinning te mogen smaken in de Premier League. Maar mede door toedoen van Nacer Chadli bleek dit toch ijdele hoop te zijn.

Voetbalprimeur.nl meldt dat Aston Villa, met Oranje-speler Ron Vlaar in de gelederen tot vijf minuten voor het einde dacht de 1=0 voorsprong over de streep te kunnen trekken, maar niets was minder waar. Uit een hoekschop van Erik Lamela bracht de sierlijke oud-aanvaller van FC Twente de Londenaren naast Villa, waarna Kane enkele minuten daarna uit een vrije trap de 1-2 tegen de touwen joeg.

[google]De ploeg uit Birmingham speelde op dat moment al een tijdje met tien man, omdat de Belgische international Christian Benteke na een domme handtastelijke actie van het veld werd gestuurd.

Naast Chadli kwamen de oud-Ajacieden Christian Eriksen en Jan Vertonghen bij Tottenham Hotspur in actie. Michel Vorm, tegenwoordig in dienst bij Aston Villa bleef de hele wedstrijd op de bank.[ligatus]