Oud-FC Twente aanvaller kroont zich tot held

Ola John heeft zich vandaag tot ware held gekroond. De aanvaller die onder contract staat bij Benfica, maar verhuurd is aan het Engelse Reading FC, scoorde vandaag in de allerlaatste minuut op bezoek bij Bolton Wanderes. De voormalige Twentespeler zet daarmee zijn vierde doelpunt van het seizoen op zijn naam.

[google] Het Engelse Reading FC, spelend in de Championship, staat nu dertiende in de competitie. De thuisploeg speelde bijna de hele wedstrijd met tien man door een rode kaart, maar de gegeven strafschop werd gemist door Reading. Ola John begon vandaag op de bank, maar na een uur spelen stuurde oefenmeester Brian McDermott de aanvaller het veld in. Dat bleek een goede zet, want in de allerlaatste minuut zette John zijn ploeg op een 0-1 voorsprong.