Oud-speler FC Twente beslist Moskouse derby

Quincy Promes heeft opnieuw een belangrijke rol gespeeld voor zijn club Spartak Moskou. De aanvaller scoorde twee keer in de stadsderby tegen Dinamo Moskou. Spartak won de wedstrijd met 2-3.

[google]Promes startte vandaag als centrale aanvaller. Al na 22 minuten wist hij voor de eerste keer te scoren. Hij tekende toen voor de 1-1. In blessuretijd scoorde de oud-speler van FC Twente nog een keer: dit keer de 2-3. Door de overwinning staat Spartak Moskou nu op de vierde plaats in de Russische competitie met negen punten achterstand op koploper CSKA Moskou.

Voor Promes betekende het alweer zijn zesde en zevende competitietreffer dit seizoen. Daarmee is hij gedeeld topscorer met Hulk en Dzyuba van Zenit Sint-Petersburg.