Oud-spelers FC Twente

Bekking aan de slag als hoofd opleiding bij PEC Zwolle

Bekking aan de slag als hoofd opleiding bij PEC Zwolle

Dennis Bekking was in het verleden werkzaam bij FC Twente. In totaal werkte hij zo'n zeven jaar bij de Tukkers, hiervan was hij anderhalf jaar hoofd opleiding. In 2019 vertrok Bekking naar Maleisië om aan de slag te gaan bij Mokhtar Dahari Academy. De inmiddels 47-jarige gaat nu aan de slag bij PEC Zwolle als hoofd opleidingen.

Samen met Dennis Rosink gaat hij aan de slag bij de academie. Bekking kijkt uit naar de nieuwe uitdaging. "Ik ben blij dat ik vanaf nu aan de slag kan bij PEC Zwolle, waar een mooie uitdaging op mij wacht. De voorbije jaren heeft de PEC Zwolle Voetbalacademie laten zien van grote waarde te zijn voor de club. Thomas Beelen, Thomas van den Belt, Kingsley Ehizibue, Tijjani Reijnders en de broers Sepp en Rav van den Berg zijn daar enkele mooie voorbeelden van. Ik kijk ernaar uit om samen met iedereen de voetbalacademie verder door te ontwikkelen als belangrijke levensader van de club", vertelt hij op de website van PEC Zwolle.

Technisch directeur Gerry Hamstra van PEC Zwolle ziet vooral de ervaring van Bekking als pluspunt. In het verleden werkte Bekking ook al voor FC Zwolle (naam destijds), toen was hij maar liefst acht jaar in dienst. "Dennis brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee als het gaat om het ontwikkelen van talent en het managen van opleidingsprogramma’s. Zijn aanstelling is een belangrijke stap in het versterken van de jeugdopleiding en het waarborgen van een succesvolle toekomst voor de club, waar hij zich samen met Dennis Rosink voor gaat inzetten. We kijken uit naar de samenwerking en de realisatie van onze ambitieuze doelen", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties