Oud-spelers FC Twente

Door FC Twente geslachtofferde Liendl maakt hattrick tegen Feyenoord

Door FC Twente geslachtofferde Liendl maakt hattrick tegen Feyenoord

Donderdagavond nam de oud-FC Twente speler Michael Liendl het met zijn Wolfsberger AC op tegen Feyenoord. In De Kuip was de oud-Tukker goed voor drie goals, waarvan twee vanaf elf meter. Wolfsberger wist uiteindelijk met 4-1 te winnen op Rotterdamse bodem.

De inmiddels 35-jarige middenvelder is uitgegroeid tot vedette bij zijn nieuwe ploeg. De Oostenrijker scoorde de afgelopen twee seizoenen namelijk 22 keer en gaf 37 assists in 75 wedstrijden. Ook dit seizoen is de de aanvoerder van Wolfsberger op dreef, hij scoorde al 6 keer en gaf daarbij nog eens 4 assists en dat in pas 9 wedstrijden.

Liendl wist bij de Tukkers geen basisplek te veroveren, op zijn huidige positie ('nummer 10') wist hij de concurrentiestrijd van Frederik Jensen niet te winnen. Als gevolg kwam Liendl slechts 3 keer in actie op zijn favoriete 'nummer 10' positie en speelde hij de rest van zijn wedstrijden voornamelijk als '8' waar hij niet wist te overtuigen.

Door FC Twente geslachtofferde Liendl maakt hattrick tegen Feyenoord

De verloren wedstrijd tegen SC Heerenveen was hier bepalend in, Liendl zou gedurende de eerste helft zijn man Odegaard teveel hebben laten lopen. Hij hoefde de tweede helft niet meer terug te komen en zou hierna nauwelijks minuten meer maken. Na afloop werd hij voor de camera afgemaakt door toenmalig trainer Verbeek. ''Hij laat gewoon zijn man lopen. Dat kan je niet accepteren. Dan laat je je ploeggenoten in de steek en laat je je club in de steek.''

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties